Activiteiten loslaten

Hieronder vind je informatie van een aantal activiteiten die regelmatig terugkeren en waarbij het loslaten met de Sedona Methode een belangrijke rol speelt. Als je op de hoogte wilt blijven hiervan, meld je dan aan voor de Nieuwsbrief/agenda die ca 1x per maand wordt verstuurd.

Masterclass 'Leer jouw cliënten loslaten'

Wil jij graag eens uitgebreider kennismaken met deze loslaattechniek? Of misschien twijfel je nog of de 4-daagse coach opleiding loslaten ook iets voor jou is?

Tijdens deze Masterclass leer je twee basis oefeningen van de Sedona Methode (Triple Welcoming & Loslaten vanuit tegenpolen). Dit zijn ook de oefeningen uit de maandelijkse Webinars. Maar tijdens de Webinars lopen we er redelijk snel doorheen en ga ik minder uitgebreid in op de manier waarop je er als coach, therapeut, begeleider, etc. mee kunt werken. Dat komt deze dag wél uitgebreid aan de orde.
Verder vertel ik over de toepassingsmogelijkheden van deze oefeningen. Wanneer gebruik je deze oefeningen? Wat vraag je wel en wat juist niet? En wat als het ineens anders loopt tijdens de loslaatsessie, of als iemand ‘nee’ zegt bij de vraag ‘Wil je het loslaten’? Wat doe je dan?

Tijdens deze dag leg ik een stukje theorie uit, geef ik een aantal demo’s, gaan jullie er zelf ook veel mee oefenen (met elkaar) en gaan we ervaringen delen. 

Praktische informatie

Datum:  vr 21 juni 2024

Inloop vanaf 9.30 uur met koffie/thee, het programma start 10.00 uur en eindigt 17.15 uur. De grootte van de groep is ca 8-10 deelnemers.

Locatie: Het Coachhuis in Leusden (zie foto’s). Een mooie, authentieke locatie, midden in de natuur, met gratis parkeergelegenheid.

Investering: € 185,00 (excl btw). Dit bedrag is incl. koffie, thee, lunch, toegang tot een online omgeving met de theorie, oefeningen, demo’s en een handout met informatie en beschrijvingen van de oefeningen. 
Let op: Als je je na deze dag alsnog wilt aanmelden voor de 4-daagse coach opleiding loslaten, dan geldt voor jou óók nog de vroegboekkorting van €100,00!

Aanmelden:
 Met de groene knop kun je je aanmelden.

Q&A/ Intervisie Loslaten (online/ gratis)

Voor iedereen die vragen heeft, ervaringen wil uitwisselen, wil sparren, inspiratie op wil doen!
Deze Q&A is bedoeld voor iedereen die al actief met de Sedona Methode werkt en er een training in heeft gevolgd. Loop je wel eens vast met een loslaatsessie, wil je ergens extra uitleg over? In de Q&A kan ik hierop ingaan. Het is een interactieve bijeenkomst.

De bijeenkomsten vinden ca 1x per 2 maanden plaats van 20.00-21.30 uur. Heb je interesse om deze bijeenkomsten bij te wonen, meld je aan door mij een email te sturen margot@reflect-lci.nl, met je naam en 06-nummer, dan ontvang je automatisch de Zoomlink en voeg ik je toe in de groepsapp Q&A/ Intervisie.

Data in 2024: di 14 mei, wo 10 jul, do 5 sep, wo 13 nov.

'Een workshop waarin we stilstaan, kijken, ontdekken, voelen, ingevingen volgen en een moodboard maken'

Cacao ceremonie, loslaten, moodboard, elkaar inspireren

Zou jij het leuk vinden om samen met een groep gelijkgestemden, de tijd te nemen, een moment stil te staan en in te zoemen op het jaar 2024. Te onderzoeken, te voelen, te ontdekken, te kiezen, ingevingen te volgen, te knippen, te plakken, te zien:

Wat is fijn in mijn leven?
Wat zijn mijn verlangens?
Waar wil ik de komende tijd meer aandacht aan geven in mijn leven?
Wat wil ik meer naar mij toetrekken?
Wat/wie is/zijn écht belangrijk voor mij? 
Waar sta ik voor?
Waar wil ik stappen in zetten/ groeien?
Wat wil ik laten groeien?

We gaan ook loslaten, gevoelens, gedachten, overtuigingen die je bij je moodboard hebt:

Heb ik vertrouwen dat dit mij gaat lukken?
Heb ik vertrouwen in mijzelf?
Kan ik loslaten wat (mij) niet meer past?
Ervaar ik belemmeringen?
Wat vind ik lastig of remt mij?

Wanneer: vr 12 januari, 10.00-17.00 uur

Volg je intuïtie, je helder weten, je ingevingen en ontdek wat deze dag je laat zien en gaat brengen!

Deze dag is voor iedereen toegankelijk. Samen stilstaan, elkaar inspireren, creatief, moodboard, lekker lunchen, op een mooie plek in de natuur.

Tijdens deze bijzondere dag gaan we samen een moment stilstaan bij onze wensen en verlangens voor 2024. We starten met een kleine cacao ceremonie (begeleid door Anita Versteeg), om onze harten te openen. Daarna gaan we gezamenlijk een loslaat oefening doen en vervolgens gaat ieder met zijn/ haar eigen moodboard aan de slag. Na de lunch gaan we verder met het moodboard en het laatste deel van de middag gaan we loslaten met de verlangens en wensen van het moodboard 🙂

Het wordt een sfeervolle, gezellige dag, waarin we elkaar inspireren, mooie gesprekken, creaties maken, loslaten. Een kadootje aan jezelf én een mooie start van het nieuwe jaar!

Deze inspirerende dag wordt gegeven door Margot Rijswijk in samenwerking met Anita Versteeg en vindt plaats in Buitengoed de Leeuwenburg in Delfgauw. Een mooie plek midden in de natuur.

Wanneer: Vrijdag 12 januari van 10.00-17.00 uur

PROGRAMMA 

  9.30-10.00  Ontvangst koffie/thee
10.00-13.00 Start & ochtend programma van de bijeenkomst
13.00-14.00 Een heerlijke lunch
14.00-17.00 Middag programma & afsluiting van de bijeenkomst

Investering: €179,00 (excl. btw) voor ondernemers/zzp’ers. Voor overige deelnemers is dit bedrag incl btw 🙂  
Dit bedrag is incl koffie/thee/cacao, lunch, papier, tijdschriften, je gaat met een eigen moodboard en nieuwe inspiratie weer naar huis.

Heb je nog vragen, bel of mail mij dan gerust nog even op 06-24980009 of margot@reflect-lci.nl

Klik hieronder om je aan te melden.

Trainingsdag Stress & Burnout

Tijdens deze dag zijn de loslaat oefeningen gericht op de thema’s Stress, Burnout & Vitaliteit. In de oefeningen werken we o.a. met Loslaten van Schuldgevoelens en Schaamte. We gaan uitgebreid in op hoe je iemand kunt begeleiden met het loslaten tijdens een Stressvolle of Burn-out periode. Je kunt daarbij ervaringen delen, casussen inbrengen, samen oefenen, ik ga een demo doen.  De trainingsdag vindt plaats in het Coachhuis in Leusden

9.30-10.00 uur  Ontvangst koffie/thee
10.00 Start van de Training
12.30-13.30 uur  Lunch
16.00 Afsluiting Training

€185,00 (excl. btw) incl lunch, trainingsmap, koffie/thee

Op dit moment is er nog geen nieuwe datum gepland.

Inspiratie & oefenochtend Loslaten

Voor iedereen die wil ontmoeten, bijpraten, oefenen en nieuwe inspiratie op wil doen!
Deze ochtend is bedoeld voor iedereen die al met de Sedona Methode werkt en/of een training hierin heeft gevolgd.
We gaan ervaringen delen & samen oefenen! We ronden de middag af met een gezamenlijke lunch.

Locatie: Den Haag, gratis parkeren
Tijd: 10.00-13.30 uur

€ 75,00 (excl btw) p.p. (incl lunch)

Op dit moment is er nog geen nieuwe datum gepland.