Webinar: 'Klachten van Misofonie loslaten'


‘Emma had al 20 jaar last van Misofonie en ze wilde er zo graag vanaf, maar niets hielp haar…. tot nu toe, want met deze loslaat techniek zijn haar klachten voorgoed verdwenen! In één sessie was het weg!’ 

Hoe dat kan en hoe het precies werkt? Daar vertel ik je graag meer over in het (gratis) Webinar. Emma is hier ook bij aanwezig, om haar eigen ervaring met jullie te delen.

Het Webinar heeft reeds plaatsgevonden op 12 september. Als je die gemist hebt, dan kun je alsnog de opname ontvangen. Meld je dan hieronder aan, dan ontvang je de opname snel in je mailbox! 

Aanmelden voor het gratis Webinar

Dit is een informatief en gratis Webinar waarin ik samen met een ‘ervaringsdeskundige’ vertel hoe je met deze loslaattechniek jouw klachten van Misofonie kunt loslaten. Ik ben geen specialist op het gebied van Misofonie, wel op het gebied van loslaten. Ik heb bij toeval ontdekt dat dit werkt.
Bij dit Webinar is ook Emma aanwezig en zij vertelt haar eigen ervaring hierover. Zij heeft 20 jaar (ze is nu 23) last gehad van Misofonie en in één sessie was het weg.

Wil jij hier ook vrijblijvend wat meer over horen, meld je dan aan en vul hierboven je gegevens in.

Het Webinar is voor iedereen toegankelijk!

Ben je arts, studentbegeleider, of heb je een andere begeleidende rol, waarbij persoonlijke groei en/of gezondheid een rol speelt, dan kun je ook een vinkje zetten bij ‘coach of therapeut’. 

Eénvoudig en effectief!

De Sedona (loslaat) Methode is een ontzettend mooie en effectieve methode, die ik al 10 jaar (als coach) met mijn cliënten gebruik om hen te helpen bij het loslaten van veel uiteenlopende klachten, issues en patronen. Ook via beeldbellen zet ik ‘m vaak in. Hij is minstens zo effectief als EMDR, maar makkelijker en breder toe te passen en vaak sneller en (net als bij EMDR) ook met een blijvend effectief.