Agenda

Hieronder kun je je aanmelden voor één of meer van de aangeboden activiteiten over het Loslaten en/of het Enneagram.

Heb je nog vragen, bel 06-24980009 of mail  margot@reflect-lci.nl  mij dan even.

Online (mini)cursus 'Loslaten doe je zo!'

Als je meer wilt weten over het loslaten

Voor slechts €11,- ontvang je de Webinars, extra informatie en uitleg en nog een aantal oefeningen uit de Webinars.

Deze cursus is bedoeld voor iedereen die graag kennis wil maken met deze magische loslaat techniek (Sedona Methode). Heb je eerder de Webinars gemist en wil je ze graag terugzien en de oefeningen doen? Meld je dan zeker aan. Ik ga vanaf 18 sept nieuwe bijeenkomsten doen, maar niet meer met deze uitleg. Dan gaan we alleen loslaat oefeningen doen. En dan heb je deze kennis wel nodig om goed mee te kunnen doen met de loslaat oefeningen 🙂

Webinar 'Wat wil jij loslaten?'

INTERACTIEVE ONLINE BIJEENKOMST (GRATIS)

Wo 18 sept 2024 20.00-21.00 uur

Deze (vernieuwde) Webinars zijn een vervolg op de Webinars die ik de afgelopen twee jaar (tot 25 juni) heb gegeven. Ik geef in deze bijeenkomsten geen extra uitleg (meer), we gaan met elkaar een oefening doen met deze magische loslaat techniek (Sedona Methode). Het is een interactieve bijeenkomst. Dus… wat wil jij graag loslaten? Als je het formulier invult via de aanmeldknop, dan krijg je binnenkort een uitnodiging met de Zoomlink.

Q&A/ Intervisie Loslaten

INTERACTIEVE ONLINE BIJEENKOMST (GRATIS)

Wo 4 september 2024, 20.00-21.30 uur

Deze Q&A is bedoeld voor iedereen die al actief met de Sedona Methode werkt en er een training in heeft gevolgd. Loop je wel eens vast met een loslaatsessie, wil je ergens extra uitleg over? Het is een interactieve sessie, een soort intervisie. De data voor dit jaar zijn woensdag 4 september en dinsdag 5 november 2024.

Introductie Workshop Enneagram

Een kijkje in de werking van het Enneagram.
Een persoonlijkheidsmodel dat onze kijk op de wereld beschrijft vanuit 9 verschillende drijfveren & motivaties

Za 14 september 2024, 10.00-17.00 uur

Tijdens deze Workshop neem ik jullie mee naar de mooie diepgaande inzichten die het Enneagram ons te bieden heeft. Het is een interactieve, inzicht gevende en informatieve workshop, waarbij ook humor en zelfspot een belangrijke rol spelen. Het is een introductie, maar ik streef ernaar om jullie ook al een kijkje te laten nemen in je eigen Enneagram type.

4-daagse Coach opleiding Loslaten

Data: vr 27/9, 8/11, 13/12 2024 en 17/1 2025

In deze 4-daagse opleiding leer je als coach/ therapeut hoe jij je cliënt kunt faciliteren bij het loslaten. Je leert alle ins en outs van het Loslaten (d.m.v. de Sedona Methode).

Webinar 'klachten van Misofonie loslaten'

Dit Webinar heeft al plaatsgevonden (zie opname)

Dit is een informatief en gratis Webinar waarin ik samen met een ‘ervaringsdeskundige’ vertel hoe je met deze loslaattechniek jouw klachten van Misofonie kunt loslaten. Ik ben geen specialist op het gebied van Misofonie, wel op het gebied van loslaten. Ik heb bij toeval ontdekt dat dit werkt.
Wil jij er ook graag vrijblijvend wat meer over horen, meld je dan hieronder aan. Het Webinar heeft al plaatsgevonden, maar je ontvangt na aanmelding de link van de opname.

Jaaropleiding Enneagram

START medio januari 2025

'Een opleiding voor Persoonlijk Leiderschap en Zelfbewustzijn'

Een opleiding voor iedereen die zichzelf wil ontwikkelen op het gebied van Zelfbewustzijn en Persoonlijk Leiderschap.

Ook als je werkt als coach of therapeut is deze opleiding interessant. De kennis die je hier opdoet kun je heel mooi toepassen in je eigen coachgesprekken, waardoor je cliënt op een snelle en doeltreffende manier inzichten krijgt in zichzelf (en anderen).

Workshop Cacao ceremonie, moodboard & loslaten

Wat zijn jouw verlangens voor 2025?
(Ieder jaar in januari geven wij deze Workshop)

Za 11 januari 2025 van 10.00 uur tot ca 17.00 uur organiseer ik, samen met Anita Versteeg, een inspirerende thema dag.

Samen met gelijkgestemden kijken naar je verlangens, wensen, wat wil ik meer naar me toetrekken, wat is belangrijk voor mij, wat wil ik meer laten groeien? Moodboards maken, mooie gesprekken, release sessies.

Aanmelding zzp’ers via onderstaande knop.
Ben je particulier ga dan even naar de aanmeldknop onderaan de pagina van (via) ‘Meer informatie’.

Trainingslokatie:
Het Coachhuis in Leusden een mooie plek in de natuur!