Agenda

Is er iets dat je graag zou willen loslaten? Of wil je jouw cliënten makkelijker leren loslaten? Het gratis Webinar is toegankelijk voor zowel particulieren als Professionals.

Ben je coach, therapeut, psycholoog of heb je een andere hulpverlenende rol? Meld je dan aan voor de 4-daagse training Sedona (loslaat) Methode!

Ben je al bekend met de methode en wil je graag wat meer oefenen en ervaring opdoen, dan kun je je aanmelden voor  de Inspiratie- en oefenochtenden.

Hieronder kun je je aanmelden voor het gratis Webinar, de 4-daagse training, de online Pilot training Enneagramcoach, de oefenbijeenkomsten, het Q&A Webinar of het Introductie Webinar Enneagram.

Heb je nog vragen, bel 06-24980009 of mij dan even. 

Loslaten van je (werk)stress sessie 

Do avond 18 nov 20.00-21.00 uur (gratis)

Doe je ook mee met de 'loslaten van je werkstress sessie'? Ik geef donderdag avond in het kader van de Week van de Werkstress een speciale sessie voor iedereen die zelf (werk)stress ervaart of die wil leren het loslaten in te zetten voor zijn/ haar cliënten.

Tijdens deze sessie vertel ik er kort iets over, maar ik neem jullie vooral mee in de ervaring van het loslaten. Wil jij dit ook wel eens meemaken/ ervaren? Meld je dan hieronder aan, dan ontvang je de Zoomlink voor de online sessie.

Kennismaken met de Sedona Methode

WEBINAR (gratis)

Tijdelijk geef ik geen Webinars, je kunt wel de opname ontvangen van het Webinar (van ca 1 uur).

Tijdens dit Webinar ga ik van alles vertellen over deze mooie loslaatmethode. Verder ga ik mijn ervaringen delen en kun je er iets van ervaren. Het Webinar is toegankelijk voor zowel particulieren als voor Professionals werkzaam in een coachende of hulpverlendende rol.

4-daagse training Sedona Methode

Dag 1: Introductie en basistechniek

vr 11 feb 2022

Deze trainingsdag is onderdeel van de 4-daagse training. Hierin leer je de basistechnieken (toepassen) van de Sedona Methode.

Dag 2: Holistic Release (tegenpolen)

vr 11 mrt 2022

Deze trainingsdag is onderdeel van de 4-daagse training. Hierin leer je hoe je de Sedona Methode op verschillende manieren kunt gebruiken en daarnaast leer je Holistic Releasing, werken met tegenpolen.

Dag 3: Goals Proces, Story of Me & Burn-out
vr 15 apr 2022

Deze trainingsdag is onderdeel van de 4-daagse training. Hierin leer je de Sedona Methode verder eigen te maken. We gaan hierbij werken vanuit verschillende thema's, zoals stress, burnout, goals proces, triggers en patronen doorbreken.

Dag 4: Zingeving en Overtuigingen loslaten
vr 20 mei 2022

Deze trainingsdag is onderdeel van de 4-daagse training. Op deze dag werken we weer met verschillende oefeningen. Wat als je te veel betekenis geeft aan iets wat maar niet lukt? Wat voor zin hebben de dingen dan nog? Hoe kun je dat loslaten, waardoor de kans groter wordt dat het misschien toch lukt of dat je andere mogelijkheden gaat zien? Daarnaast leer je ook hoe je belemmerende overtuigingen kunt loslaten met de Sedona Methode.

Online Training Enneagramcoach

STARTBIJEENKOMST 27 SEPT 2022, 20.00-21.30

De groep die op 29 sept 2021 start is vol. Op 27 september start de volgende online Training Enneagramcoach

Data van de informatie avonden in maart en april 2022 volgen nog. Hierin krijg je nadere informatie over de inhoud en opzet van de opleiding. Er wordt dan ook een opname van gemaakt, die je kunt terugkijken. Als je je definitief wilt aanmelden voor de Training/opleiding (duur ca 9 mnd), dan kun je je via onderstaande knop aanmelden. Na je aanmelding ontvang je een uitnodiging voor de startbijeenkomst in sept. 2022.

Q&A Webinar Sedona Methode

INTERACTIEF WEBINAR (GRATIS)

vr 19 nov 2021

Deze Q&A is bedoeld voor iedereen die hier al actief mee werkt en er een training in heeft gevolgd. Loop je wel eens vast met een loslaatsessie, wil je ergens extra uitleg over? In de Q&A ga ik hierop in, geef ik tips, suggesties of voorbeelden hoe je hier mee om kunt gaan. Het is een interactieve sessie.

Trainingsdag Sedona Methode Stress & Burnout

Extra thema dag Stress & Burnout

Vr 28 januari 2022 van 10.00 uur tot ca 16.00 uur organiseer ik een extra thema dag over de Sedona Methode.

Tijdens deze dag zijn de loslaat oefeningen gericht op de thema's Stress, Burnout & Vitaliteit. Je kunt daarbij ervaringen delen, casussen inbrengen, samen oefenen, ik ga een demo doen, de inhoud van deze dag is afgestemd op jullie wensen en behoeften.

Introductie Enneagram

Een kijkje in de werking van het Enneagram,

een model van 9 gedragsbeschrijvingen

medio nov (via Zoom), € 45,00 excl btw

Tijdens deze ochtend ga ik jullie een inspirerende introductie geven in dit bijzondere en diepgaande Persoonlijkheidsmodel. Toen ik hier in 2004 zelf kennis mee maakte ging er een wereld voor mij open, wat een eye openers kreeg ik!
Deze ochtend is een introductie, maar ik ga proberen jullie ook al een klein kijkje te laten nemen in je eigen Enneagramtype. O.a. via een test die je van te voren maakt. Daarmee kan ik al een kleine inschatting maken. Daarnaast ga ik jullie laten zien wat de verschillende typen te leren hebben (tbv groei/ uit comfortzone), en wat ze mogen loslaten (wat ze zouden mogen afleren/ loslaten!). Ik zal daarbij dan zoveel mogelijk in gaan op jullie eigen typen.

4-daagse training Sedona Methode

In 2021: vr 16/4, vr 21/5, vr 18/6 , 4e dag op vr 10/9 óf vr 1/10.
In 2022: vr 11/2, vr 11/3, vr 15/4 , 20/5
Je kunt ook zélf een groepje van min 6 deelnemers vormen, data worden dan in overleg vastgesteld.

In deze 4-daagse training leer je de Sedona Methode eigen te maken. Je leert een aantal varianten van de Sedona Methode. En we gaan werken vanuit verschillende thema’s, zoals het realiseren van doelen (eigen doelen en/of doelen van je cliënten), het thema burnout, stress, spanning, patronen doorbreken, etc. Deelnemers kunnen van te voren ook zelf thema's inbrengen.
coachhuis 2
Trainingslokatie:
Het Coachhuis in Leusden
een mooie plek in de natuur!

Ervaringen van mijn cliënten

Peter

'Ik beoordeel de dingen nu anders dan voorheen, positiever. Ik heb veel meer rust in mijn hoofd en de rest van mijn lichaam. Ik kan nu ook veel beter relativeren!'

Linda

'De Sedona Methode heeft me geholpen om de verbinding met oude patronen en gedachten te verbreken, waardoor ik verder kon met mijn ontwikkeling. Ik voel mij nu bevrijd en lichter!'

Ellis

'Na twee sessies met de Sedona Methode was ik ineens veel assertiever, ik ben soms verbaasd over mijn eigen reacties! Echt heel fijn!'