Agenda

Is er iets dat je graag zou willen loslaten? Of wil je jouw cliënten makkelijker leren loslaten? Het gratis Webinar is toegankelijk voor zowel particulieren als Professionals.

Ben je coach, therapeut, psycholoog of heb je een andere hulpverlenende rol? Meld je dan aan voor de 4-daagse Coach opleiding Loslaten!

Ben je al bekend met het Loslaten en de Sedona Methode en wil je graag wat meer oefenen en ervaring opdoen, dan kun je je aanmelden voor  de Inspiratie- en oefenochtenden.

Hieronder kun je je aanmelden voor één of meer van de aangeboden activiteiten over het Loslaten en/of het Enneagram.

Heb je nog vragen, bel 06-24980009 of mij dan even. 

KennismakingsWebinar Loslaten

INTERACTIEVE ONLINE BIJEENKOMST  (GRATIS)

Ma 3 okt 2022  20.00-21.15 uur

Dit Webinar is bedoeld voor iedereen die graag kennis wil maken met deze magische loslaat techniek (Sedona Methode). Ik ga er vanalles over vertellen en je ontdekt wat deze techniek voor jou of (als je coach of therapeut bent) voor je cliënten kan doen. Het is ook deels een interactieve bijeenkomst.

Q&A Sedona Methode

INTERACTIEVE ONLINE BIJEENKOMST  (GRATIS)

Ma 7 nov 2022  19.30-21.00 uur

Deze Q&A is bedoeld voor iedereen die hier al actief mee werkt en er een training in heeft gevolgd. Loop je wel eens vast met een loslaatsessie, wil je ergens extra uitleg over? In de Q&A ga ik hierop in, geef ik tips, suggesties of voorbeelden hoe je hier mee om kunt gaan. Het is een interactieve sessie.

4-daagse Coach opleiding Loslaten

2022: vr 7/10, 4/11, 9/12 en 2023: vr 20/1

De volgende groep start in 2023: 10/2, 10/3, 14/4 en 12/5

Je kunt ook zélf een groepje van min 6 deelnemers vormen,
data worden dan in overleg vastgesteld.

In deze 4-daagse opleiding leer je als coach/ therapeut hoe jij je cliënt kunt faciliteren bij het loslaten. Je leert alle ins en outs van het Loslaten. De Sedona Methode speelt daar een belangrijke rol bij. We gaan werken vanuit verschillende thema’s, zoals stress, spanning, burnout, het realiseren van doelen (eigen doelen en/of doelen van je cliënten) en loslaten wat dit doel in de weg staat, trauma's loslaten, hardnekkige patronen doorbreken, overtuigingen loslaten, zingeving, etc. Je kunt zelf van te voren ook thema's inbrengen waar je in de praktijk vaak tegen aan loopt met je cliënten.

Inspiratie & Oefenochtend Loslaten 

Vr 2 dec 10.00-13.30 uur

Wil je extra oefenen, inspiratie opdoen en bijpraten met collega's? Kom dan naar de Inspiratie & oefenochtend! Voor iedereen die al minimaal een (basis)training heeft gedaan in de Sedona Methode en/of die er mee werkt.

Tijdens deze bijeenkomst gaan jullie vooral veel oefenen, jullie kunnen casussen inbrengen, ervaringen delen, ik kan een demo doen, en ik zal mijn eigen ervaringen delen met de Sedona Methode in mijn coachpraktijk. We eindigen deze middag met een gezamenlijke lunch.

Online Opleiding Enneagram coach

START 25 JAN. 2023, 20.00-21.30

'Een opleiding voor Persoonlijk Leiderschap en Zelfbewustzijn'

Op 25 januari 2023 start de volgende online Opleiding Enneagram coach

Een opleiding voor iedereen die zichzelf wil ontwikkelen op het gebied van Zelfbewustzijn en Persoonlijk Leiderschap.

De informatie avonden zijn gepland op di 2 en wo 8 nov 2022 van 20.00-ca 21.15 uur. Hierin krijg je nadere informatie over de inhoud en opzet van de opleiding. Er wordt dan ook een opname van gemaakt, die je kunt terugkijken. Als je je definitief wilt aanmelden voor de Opleiding (duur 1 jaar), dan kun je je via onderstaande knop aanmelden. Na je aanmelding ontvang je een uitnodiging voor de startbijeenkomst.

Trainingsdag Sedona Methode Stress & Burnout

Thema dag Stress & Burnout

Maart 2023 (datum volgt nog) van 10.00 uur tot ca 16.00 uur organiseer ik een thema dag over de Sedona Methode.

Tijdens deze dag zijn de loslaat oefeningen gericht op de thema's Stress, Burnout & Vitaliteit. Je kunt daarbij ervaringen delen, casussen inbrengen, samen oefenen, ik ga een demo doen, de inhoud van deze dag is afgestemd op jullie wensen en behoeften.

Introductie Enneagram

Een kijkje in de werking van het Enneagram.

Een persoonlijkheidsmodel dat onze kijk op de wereld beschrijft vanuit 9 verschillende drijfveren & motivaties

(op aanvraag, min 4 deelnemers) € 65,00 excl btw

Tijdens deze ochtend ga ik jullie een inspirerende introductie geven in dit bijzondere en diepgaande Persoonlijkheidsmodel. Toen ik hier in 2004 zelf kennis mee maakte ging er een wereld voor mij open, wat een eye openers kreeg ik!
Deze ochtend is een introductie, maar ik ga proberen jullie ook al een klein kijkje te laten nemen in je eigen Enneagramtype. O.a. via een test die je van te voren maakt. Daarmee kan ik al een kleine inschatting maken. Daarnaast ga ik jullie laten zien wat de verschillende typen te leren hebben (tbv groei/ uit comfortzone), en wat ze mogen loslaten (wat ze zouden mogen afleren/ loslaten!). Ik zal daarbij dan zoveel mogelijk in gaan op jullie eigen typen.
coachhuis 2
Trainingslokatie:
Het Coachhuis in Leusden
een mooie plek in de natuur!