Agenda

Hieronder kun je je aanmelden voor één of meer van de aangeboden activiteiten over het Loslaten en/of het Enneagram.

Heb je nog vragen, bel 06-24980009 of mail  margot@reflect-lci.nl  mij dan even.

Webinar Loslaten: 'Loslaten vanuit tegenpolen'

INTERACTIEVE ONLINE BIJEENKOMST (GRATIS)

Di 23 apr 2024 20.00-21.15 uur

Dit Webinar is bedoeld voor iedereen die graag kennis wil maken met deze magische loslaat techniek (Sedona Methode). Heb je het Webinar in 2023 al een keer eerder gevolgd? Dit jaar doe ik iedere maand (om en om) een andere oefening, in maart ’triple welcoming’, in april ‘loslaten vanuit tegenpolen’ en in mei weer ’triple welcoming’, etc. Kijk maar welke je wilt volgen en meld je aan 🙂

Webinar Loslaten: 'Triple welcoming'

INTERACTIEVE ONLINE BIJEENKOMST (GRATIS)

mei 2024 20.00-21.15 uur (datum volgt nog)

Dit Webinar is bedoeld voor iedereen die graag kennis wil maken met deze magische loslaat techniek (Sedona Methode). Ik ga er vanalles over vertellen en je ontdekt wat deze techniek voor jou of (als je coach of therapeut bent) voor je cliënten kan doen. Het is ook deels een interactieve bijeenkomst.

Q&A/ Intervisie Loslaten

INTERACTIEVE ONLINE BIJEENKOMST (GRATIS)

Di 14 mei 2024, 20.00-21.30 uur

Deze Q&A is bedoeld voor iedereen die al actief met de Sedona Methode werkt en er een training in heeft gevolgd. Loop je wel eens vast met een loslaatsessie, wil je ergens extra uitleg over? Het is een interactieve sessie, een soort intervisie. De data daarna zijn op dinsdag 14 mei, woensdag 10 juli, donderdag 5 september en woensdag 13 december 2024.

4-daagse Coach opleiding Loslaten

Data: vr 27/9, 8/11, 13/12 2024 en 17/1 2025

In deze 4-daagse opleiding leer je als coach/ therapeut hoe jij je cliënt kunt faciliteren bij het loslaten. Je leert alle ins en outs van het Loslaten (d.m.v. de Sedona Methode).

Webinar 'klachten van Misofonie loslaten'

Dit Webinar heeft al plaatsgevonden (zie opname)

Dit is een informatief en gratis Webinar waarin ik samen met een ‘ervaringsdeskundige’ vertel hoe je met deze loslaattechniek jouw klachten van Misofonie kunt loslaten. Ik ben geen specialist op het gebied van Misofonie, wel op het gebied van loslaten. Ik heb bij toeval ontdekt dat dit werkt.
Wil jij er ook graag vrijblijvend wat meer over horen, meld je dan hieronder aan. Het Webinar heeft al plaatsgevonden, maar je ontvangt na aanmelding de link van de opname.

Jaaropleiding Enneagram

START medio januari 2025

'Een opleiding voor Persoonlijk Leiderschap en Zelfbewustzijn'

Een opleiding voor iedereen die zichzelf wil ontwikkelen op het gebied van Zelfbewustzijn en Persoonlijk Leiderschap.

Ook als je werkt als coach of therapeut is deze opleiding interessant. De kennis die je hier opdoet kun je heel mooi toepassen in je eigen coachgesprekken, waardoor je cliënt op een snelle en doeltreffende manier inzichten krijgt in zichzelf (en anderen).

Workshop Cacao ceremonie, moodboard & loslaten

Wat zijn jouw verlangens voor 2025?
(Ieder jaar in januari geven wij deze Workshop)

Vr 2e of 3e week januari 2025 van 10.00 uur tot ca 17.00 uur organiseer ik, samen met Anita Versteeg, een inspirerende thema dag.

Samen met gelijkgestemden kijken naar je verlangens, wensen, wat wil ik meer naar me toetrekken, wat is belangrijk voor mij, wat wil ik meer laten groeien? Moodboards maken, mooie gesprekken, release sessies.

Aanmelding zzp’ers via onderstaande knop.
Ben je particulier ga dan even naar de aanmeldknop onderaan de pagina van (via) ‘Meer informatie’.

Introductie Workshop Enneagram

Een kijkje in de werking van het Enneagram.
Een persoonlijkheidsmodel dat onze kijk op de wereld beschrijft vanuit 9 verschillende drijfveren & motivaties

Za 14 september 2024, 10.00-17.00 uur

Tijdens deze Workshop neem ik jullie mee naar de mooie diepgaande inzichten die het Enneagram ons te bieden heeft. Het is een interactieve, inzicht gevende en informatieve workshop, waarbij ook humor en zelfspot een belangrijke rol spelen. Het is een introductie, maar ik streef ernaar om jullie ook al een kijkje te laten nemen in je eigen Enneagram type.

Trainingslokatie:
Het Coachhuis in Leusden een mooie plek in de natuur!