Enneagram, Persoonlijk leiderschap & Zelfbewustzijn 

alle type aan tafel

'Alle puzzelstukjes vielen op z'n plek!'

‘Wie ben ik?’ Met die vraag lopen veel mensen rond, zoekend, ontdekkend, nieuwsgierig, maar ook vaak vanuit een worsteling. Ik heb het zelf ook ervaren een periode van mijn leven, het maakte me onzeker en ik ging buiten mezelf op zoek naar mezelf? Best raar eigenlijk als je erover nadenkt…

Ik ging erover lezen, praten met anderen, trainingen volgen over persoonlijke groei, erover nadenken, maar niets hielp mij echt op dat moment….

Tot ik een training volgde over het Enneagram, het leek alsof alle puzzelstukjes op z’n plek vielen. Alsof ik thuis kwam bij mezelf. Het gaf heel veel inzicht in mezelf en dat gaf vertrouwen, mijn leven werd vanaf dat moment een stuk makkelijker, effectiever en het gaf ook veel rust en acceptatie.

Wil jij ook dat de puzzelstukjes (in je leven) weer op z’n plek vallen? Meld je dan aan voor de info avond ‘Enneagram, persoonlijk leiderschap en zelfbewustzijn’.

Je persoonlijke effectiviteit en manier van functioneren zijn vaak afhankelijk van de mate waarin je jezelf kent.

Het enneagram is een fantastisch hulpmiddel tot zelfkennis. Je krijgt hiermee (beter) inzicht in je eigen patronen, drijfveren, kwaliteiten, valkuilen en andere persoonlijke aspecten.

Het enneagram geeft je de mogelijkheid om te reflecteren op je meest dominante specifieke patronen. Je zult in alle negen typen wel iets van jezelf herkennen, toch is er altijd één enneagramtype waarin jij je het meest in herkent en waar je ook het meest van kunt leren.

De ontdekking geeft vaak een gevoel van thuiskomen bij jezelf en het kan soms ook confronterend, maar vooral inzichtgevend zijn.

In een diepte-interview staan we stil bij uiteenlopende thema`s en onderwerpen. Hiermee krijg je inzicht in de manier waarop deze thema`s een rol spelen in je privé-leven en in je werk. Het is een laagdrempelige en toch diepgaande start om een mooi ontdekkings- en ontwikkelingsproces in gang te zetten en te realiseren... De weg naar 'jij op je best'!

Diepte-interview
Je kunt een afspraak maken voor een persoonlijk diepte-interview van ca 1,5 uur.

Online Opleiding Enneagram
Als je op een laagdrempelige en toch ook diepgaande manier kennis met het Enneagram wilt maken, dan kun je je ook aanmelden voor de Online Opleiding. Hieronder vind je meer informatie hierover.

Enneagram centra
alle type aan tafel

Online Opleiding Enneagram

'Een opleiding voor Persoonlijk Leiderschap en Zelfbewustzijn'

Het Enneagram geeft enorm veel inzichten in hoe iemand de wereld bekijkt, denkt, voelt, handelt, communiceert, kwaliteiten, drijfveren, de 'taal' die hij spreekt, etc.  Het heeft mijzelf, toen ik het ontdekte in 2004, heel veel inzichten en eye openers gegeven. Datzelfde krijg ik ook altijd terug van mijn cliënten!
Daarnaast heeft het ook vaak een versneld effect op een coachtraject, omdat je direct ziet welke onderstromen er spelen en hoe die (vaak op een belemmerende manier) doorwerken in het leven van iemand of in relaties van iemand.

De opleiding duurt 1 jaar (mrt '23 t/m mrt '24). Aan het eind van de opleiding kun je de kennis van het Enneagram toepassen in je privé leven, je relatie, in je werk, samenwerking met anderen. Maar evt ook in coaching, loopbaanbegeleiding, begeleiding van cliënten, selectieprocessen van personeel, aansturen van medewerkers, etc.

De opleiding is bedoeld voor iedereen die zichzelf wil ontwikkelen, zelfbewuster wil worden, wil groeien. Het is een opleiding voor Persoonlijk Leiderschap en Zelfbewustzijn. Daarnaast geeft de  opleiding je de mogelijkheid om (als je dat wilt) deze kennis ook toe te passen in je werk/ je professionele leven. Iedereen die met mensen werkt kan de kennis van het Enneagram hierbij praktisch toepassen. Je maakt een verdiepingsslag in je samenwerking met anderen, je verbetert je relaties, je leert vanuit andere perspectieven naar situaties en mensen kijken.

De opleiding start met ca 15 deelnemers, zodat we ook veel van elkaar(s type) kunnen leren en veel kunnen uitwisselen hierover.

Ik bied deze opleiding aan tegen een zeer aantrekkelijke prijs, €1.995,00 (excl btw). Je hebt ook ná het volgen van de opleiding onbeperkt toegang tot de lesstof en de modules, die regelmatig zal worden aangevuld met nieuw materiaal. Onderdeel van de opleiding zijn ook drie één-op-één coachsessies/ ontwikkelgesprekken in het kader van jouw Enneagram type/ persoonlijke groei.

Vind je het leuk om hier meer over te horen? Op di 20 dec 2022 wo 25 jan 2023 heb ik  vrijblijvende info avonden gepland van 20.00-ca 21.15 uur. Ik maak ook een opname van deze avond, dus heb je interesse, dan kun je die avond terugkijken!

Tijdens deze avond vertel ik er van alles over, kun je vragen stellen, geef ik uitleg over de inhoud van de training, vertel ik het e.e.a. over het Enneagram en hoe ik daar mee werk in de coaching, etc.

Wil je je aanmelden voor één van deze info avonden? Stuur mij dan even een email met je naam en datum van de info avond. Je ontvangt dan van mij de Zoomlink. Na deze avond kun je besluiten of je mee doet. Mijn emailadres margot@reflect-lci.nl, mobiel 06-24980009.

Aanmelding voor de online Opleiding Enneagram Coach (start eind maart 2023)