Enneagram

Je persoonlijke effectiviteit en manier van functioneren zijn vaak afhankelijk van de mate waarin je jezelf kent.

Het enneagram is een fantastisch hulpmiddel tot zelfkennis. Je krijgt hiermee (beter) inzicht in je eigen patronen, drijfveren, kwaliteiten, valkuilen en andere persoonlijke aspecten. Het is een model van negen persoonlijkheidstypen, dat veelal ingezet wordt als onderdeel van een loopbaan- of coachtraject.

Het enneagram geeft je daarnaast ook de mogelijkheid om te reflecteren op je meest dominante specifieke patronen. Je zult in alle negen typen wel iets van jezelf herkennen, toch is er altijd één enneagramtype waarin jij je het meest herkent en waar je ook het meest van kunt leren.

In een diepte-interview staan we stil bij uiteenlopende thema`s en onderwerpen. Hiermee krijg je inzicht in de manier waarop deze thema`s een rol spelen in je privé-leven en in je werk. Het is een laagdrempelige en toch diepgaande start om een mooi ontdekkings- en ontwikkelingsproces in gang te zetten en te realiseren... De weg naar 'jij op je best'!

Diepte-interview
Je kunt een afspraak maken voor een persoonlijk diepte-interview van ca 1,5 uur.

Online Opleiding Enneagram Coach
Als je op een laagdrempelige en toch ook diepgaande manier kennis met het Enneagram wilt maken, dan kun je je ook aanmelden voor de Online Opleiding. Hieronder vind je meer informatie hierover.

Enneagram centra
alle type aan tafel

Online Opleiding Enneagram Coach

'Een opleiding voor Persoonlijk Leiderschap en Zelfbewustzijn'

Het Enneagram geeft enorm veel inzichten in hoe iemand de wereld bekijkt, denkt, voelt, handelt, communiceert, kwaliteiten, drijfveren, de 'taal' die hij spreekt, etc.  Het heeft mijzelf, toen ik het ontdekte in 2004, heel veel inzichten en eye openers gegeven. Datzelfde krijg ik ook altijd terug van mijn cliënten!
Daarnaast heeft het ook vaak een versneld effect op een coachtraject, omdat je direct ziet welke onderstromen er spelen en hoe die (vaak op een belemmerende manier) doorwerken in het leven van iemand of in relaties van iemand.

De opleiding duurt 1 jaar (jan t/m dec). Aan het eind van de opleiding kun je de kennis van het Enneagram toepassen in je privé leven, je relatie, in je werk, samenwerking met anderen. Maar evt ook in coaching, loopbaanbegeleiding, begeleiding van cliënten, selectieprocessen van personeel, aansturen van medewerkers, etc.

De opleiding is bedoeld voor iedereen die zichzelf wil ontwikkelen, zelfbewuster wil worden, wil groeien. Het is een opleiding voor Persoonlijk Leiderschap en Zelfbewustzijn. Daarnaast geeft de  opleiding je de mogelijkheid om (als je dat wilt) deze kennis ook toe te passen in je werk/ je professionele leven. Iedereen die met mensen werkt kan de kennis van het Enneagram hierbij praktisch toepassen. Je maakt een verdiepingsslag in je samenwerking met anderen, je verbetert je relaties, je leert vanuit andere perspectieven naar situaties en mensen kijken.

De opleiding start met ca 15 deelnemers, zodat we ook veel van elkaar(s type) kunnen leren en veel kunnen uitwisselen hierover.

Ik bied deze opleiding aan tegen een zeer aantrekkelijke prijs, €1.995,00 (excl btw). Je hebt ook ná het volgen van de opleiding onbeperkt toegang tot de lesstof en de modules, die regelmatig zal worden aangevuld met nieuw materiaal. Onderdeel van de opleiding zijn ook twee één-op-één coachsessies/ ontwikkelgesprekken in het kader van jouw Enneagram type/ persoonlijke groei.

Vind je het leuk om hier meer over te horen? Op di 2 en wo 8 november 2022 heb ik weer twee vrijblijvende info avonden gepland van 20.00-ca 21.15 uur. Ik maak ook een opname van deze avonden, dus heb je interesse, dan kun je die avond terugkijken!

Tijdens deze avond vertel ik er van alles over, kun je vragen stellen, geef ik uitleg over de inhoud van de training, vertel ik het e.e.a. over het Enneagram en hoe ik daar mee werk in de coaching, etc.

Wil je je aanmelden voor één van deze info avonden? Stuur mij dan even een email met je naam en datum van de info avond. Je ontvangt dan van mij de Zoomlink. Na deze avond kun je besluiten of je mee doet. Mijn emailadres margot@reflect-lci.nl, mobiel 06-24980009.

Aanmelding voor de online Opleiding Enneagram Coach (start 25 januari 2023)