Webinar Loslaten (gratis)


‘In hele korte tijd help jij je cliënt uit die emotionele achtbaan, naar rust en ontspanning! Snel en blijvend effect!’

Hoe je dat doet? Daar vertel ik je graag meer over in het Webinar, meld je nu aan met het formulier hieronder, dan zie ik je op dinsdag 25 juni om 20.00 uur!

Heb je het Webinar in 2023 al een keer eerder gevolgd? Dit jaar doe ik iedere maand (om en om) een andere oefening, in maart ’triple welcoming’, in april ‘loslaten vanuit tegenpolen’ en in mei weer ’triple welcoming’, etc. Kijk maar welke maand je ‘m wilt volgen en meld je aan 🙂

Wil je na het Webinar meer verdieping, dan kun je de ‘4-daagse coach opleiding loslaten’ volgen. Lees dan verder onder ‘Opleiding’.

Aanmelden voor het gratis Webinar

Hardnekkige patronen, geblokkeerd voelen, belemmerende overtuigingen, onzekerheid, faalangst, stress, ergens in doorslaan, het gevoel vast te zitten, burnout, etc…. Word je regelmatig geremd door één van deze dingen en wil je dit graag loslaten of doorbreken?

Of wil je dit als coach, therapeut of psycholoog graag makkelijker, snel en blijvend kunnen doorbreken bij je cliënten? Meld je dan aan voor het (gratis) Webinar of (als je coach of therapeut bent) voor de 4-daagse coach opleiding Loslaten (o.a. met de Sedona Methode). Ik werk met kleine groepjes, waardoor er veel ruimte is voor uitwisselen van ervaringen en eigen casussen uit de praktijk, persoonlijke aandacht, demo’s en vooral ook veel oefenen!

Meer informatie en aanmelden voor de Coach Opleiding Loslaten. Deze opleiding start 2x per jaar (in feb en sep).

Eénvoudig en effectief!

De Sedona (loslaat) Methode is een ontzettend mooie en effectieve methode, die ik al 8 jaar (als coach) met mijn cliënten gebruik om hen te helpen bij het loslaten van o.a. bovengenoemde belemmeringen. Ook via beeldbellen zet ik ‘m vaak in. Hij is minstens zo effectief als EMDR, maar makkelijker toe te passen en vaak sneller en (net als bij EMDR) ook met een blijvend effectief.

Gratis Webinar

Nieuwsgierig en wil je er graag meer over weten? Voor jezelf of als coach, arts, therapeut of psycholoog? Meld je dan aan voor een gratis Webinar!

Binnenkort geef ik weer een gratis Webinar. Je kunt je aanmelden als je interesse hebt. De Webinars vinden ongeveer één keer per maand plaats. Vul dan even het formulier hierboven in, je ontvangt dan direct de uitnodiging met de Zoomlink.

Het Webinar is voor iedereen toegankelijk! Ben je arts, studentbegeleider, of heb je een andere begeleidende rol, waarbij persoonlijke groei en/of gezondheid een rol speelt, dan kun je ook een vinkje zetten bij ‘coach of therapeut’. 

Margot-paint-pasfoto-2.png