Coaching

Je wilt dingen anders, je wilt jezelf ontwikkelen, je wilt een belangrijk doel bereiken of je merkt dat je je ergens door geremd of belemmerd voelt. Neem jij de vrijheid om hier iets mee te doen? Coaching biedt jou de mogelijkheid om hierin stappen te zetten en om waar te maken wat je écht wilt!

Bijvoorbeeld:

  • bepaalde patronen van jezelf veranderen en doorbreken/loslaten (bv. assertiever worden, zelfverzekerder, minder perfectionistisch, controle meer loslaten, leren meer te genieten, meer te ontspannen)
  • beter (met je collega’s) communiceren en samenwerken;
  • loslaten in relatie tot anderen (bv. je kinderen meer loslaten, liefdesverdriet dat je maar geen plek kunt geven, etc.);
  • een betere balans tussen werk en privé;
  • je meer tevreden voelen in je leven;
  • als leidinggevende beter met weerstand om kunnen gaan;
  • je stijl van leidinggeven veranderen;
  • burn-out klachten, oververmoeid, spanning, stress, overprikkeld, weer een betere balans vinden, innerlijke rust;
  • meer leren relativeren, loslaten.


Bij de coaching is ‘loslaten’ vaak een belangrijk onderdeel. Loslaten van patronen, remmingen, overtuigingen, of het gemis dat je soms kunt ervaren van bepaalde (basis)behoeften, zoals bv controle, veiligheid, zekerheid, erkenning, goedkeuring, waardering, verbondenheid…..

Aan het begin van het coachtraject bespreken we jouw specifieke coachvraag en de doelen die je wilt bereiken. Tijdens de coachgesprekken werk je toe naar jouw geformuleerde doelen. Praktijksituaties staan daarbij centraal, zodat je heel gericht je ervaringen kunt delen en een nieuwe aanpak kunt ontwikkelen en uitproberen.

Je hoeft niets te doen,

om te Zijn wie je bent!

Ervaringen

Peter

“Ik kwam bij Margot vanuit een redelijk overspannen situatie, overwerkt, burn-out. Ik beoordeel de dingen nu anders dan voorheen, veel positiever. Het glas is niet half leeg, maar half vol. Ik heb veel meer rust in mijn hoofd en de rest van mijn lichaam. Ik voel mij een prettiger mens dan voorheen. In de praktijk ben ik bewuster en veel meer bezig met het nu. Door bepaalde dingen te accepteren kan ik nu veel beter relativeren. Het heeft mij geholpen een rustiger en een positiever mens te worden. In het verleden kon ik soms te lang met dingen bezig zijn. Hierdoor raakte ik dan gefrustreerd en verspilde ik onnodig veel energie. Met de inzichten uit het Enneagram en de Sedona (loslaat) Methode kan ik nu veel makkelijker met de dingen omgaan. Het heeft mij écht geholpen te leren loslaten!”

Linda

“Het heeft me geholpen om mijn oude patronen te beschouwen, te analyseren en los te laten. Ik merk dat ik, ondanks de positieve persoonlijke ontwikkeling, vast bleef houden aan oude gedachten over mezelf en daarnaar bleef handelen. De Sedona (loslaat) Methode heeft me geholpen om de verbinding met deze oude patronen en gedachten te verbreken waardoor ik verder kon met de positieve ontwikkeling. Ik voel mij nu bevrijd en lichter!”