Vier-daagse training

Iedere 4 à 5 weken een trainingsdag

In deze 4-daagse training leer je in relatief korte tijd de belangrijkste basistechnieken van het loslaten, waarbij verschillende varianten van het loslaten behandeld worden. Je kunt er ook gelijk mee aan de slag in de praktijk. De doorlooptijd van deze training is ca 5 maanden. Je hebt daarbij gemiddeld iedere 4 à 5 weken één trainingsdag.

Inhoud van deze 4-daagse training:
Dag 1: In deze Introductiedag leer je de Sedona Methode kennen en leer je de basistechnieken van het loslaten.
Dag 2: Leren 'spelen' met de loslaatvragen, zodat je het steeds meer eigen gaat maken. Daarnaast ga je ook een aantal andere varianten van de Sedona Methode leren, zoals Holistic Releasing (werken met tegenpolen/ dualiteiten), Diving Into (naar het centrum gaan van een emotie of pijnpunt).
Dag 3: De Goals Proces (het realiseren van doelen), het thema burnout/ stress en het loslaten van 'The story of me' (een issue of verhaal waar mensen vaak langdurig in vast kunnen zitten).

 

Dag 4: Zingeving en de Essentie van Zijn. Op deze dag werken we weer met verschillende oefeningen. Hierbij staan de volgende thema's centraal: Wat geef jij betekenis? Als je iets veel betekenis geeft en het lukt niet om het te bereiken, wat heeft het dan nog voor zin? Hoe kun je dat loslaten, waardoor het misschien wel lukt of waardoor je nieuwe mogelijkheden gaat zien! Hoe kun je belemmerende overtuigingen loslaten? Hoe kom je dichter bij jezelf, je Essentie? Het is weer een afwisselende dag met theorie, demo's, zelf oefenen en ervaringen delen met elkaar.

De toepassingsmogelijkheden komen in alle dagen ook uitgebreid aan bod.

In deze training ga je via de verschillende oefeningen ook reflecteren op je eigen rol als coach, therapeut, psycholoog, etc. Je leert ook hoe je steeds meer vanuit een neutrale positie de ander kan ‘helpen’ of beter gezegd hoe je jouw cliënt kunt faciliteren bij zijn/haar eigen proces. En hoe je daarbij gebruik kunt maken van de Sedona Methode, voor jezelf én voor je cliënten.

Lees hieronder verder voor meer praktische informatie.

Asteen-tillen-foto-600x800

Doel

Naast een stuk uitleg en theorie, wordt in de training ook veel aandacht besteedt aan het zélf oefenen. Afgewisseld met voorbeeld sessies (demo’s) en ervaringen delen met elkaar. Het is aan te raden om óók tussen de trainingsdagen door (ca 1 uurtje per week) te werken met een ‘releasepartner’ uit de training (bv via skype), zodat je veel uitwisseling hebt met elkaar en ervaring op doet op een laagdrempelige manier.

 

Doelgroep

De training is bedoeld voor coaches, therapeuten, counsellors, trainers, (huis)artsen, voedingscoaches, psychologen, yoga-/ mindfullnes-/ meditatie-docenten, psychosociaal hulpverleners, maatschappelijk werkers en andere paramedici

Voorwaarde voor deelname

Het is belangrijk dat je al basiskennis hebt van het coachen of begeleiden van mensen door je functie of doordat je een coachopleiding of andere hulpverlenende opleiding hebt gevolgd.  Praktische informatie over deze 4-daagse training vind je hieronder.

Heb je vragen? Bel of mail mij dan gerust even op 06-24980009 of margot@reflect-lci.nl

afb leusden 2
coachhuis leusden 1
coachhuis leusden

Subsidie

Als je (3 jaar) bij de Rijksoverheid werkzaam bent, dan kun je deze opleiding volledig vergoed krijgen met de subsidie ‘Blik Vooruit’, kijk daarvoor op: https://www.blikvooruit.aofondsrijk.nl/

Praktische informatie en aanmelding

Data:  vr 11 feb, vr 11 mrt, vr 15 apr, vr 20 mei 2022. Voor alle dagen geldt: Inloop vanaf 9.30 uur met koffie/thee, het programma start 10.00 uur en eindigt 17.15 uur.

Locatie: Het Coachhuis in Leusden (zie foto's). Een mooie, authentieke locatie, midden in de natuur, met gratis parkeergelegenheid.

Investering: € 795,00 (excl BTW). Dit bedrag is incl. koffie, thee, lunch, 2 online Q&A sessies en een informatieve werkmap met beschrijvingen van de oefeningen. (Ivm Corona werk ik met groepen van max. 8 deelnemers).

Aanmelden: Ga naar Agenda  om je aan te melden. Als je zelf een groepje van minimaal 6 personen hebt, dan kan dat uiteraard ook. Dan plannen we samen de data.

 

afb leusden 1