Introductiedag

Sedona Methode
Zo éénvoudig is loslaten!

Deze loslaatmethode is een zeer effectieve manier om belemmerende gedachten, ervaringen, emoties, gevoelens, stress of spanningen los te laten. Wat deze manier van loslaten zo bijzonder maakt, is dat het relatief eenvoudig is om uit te voeren, zowel voor jou als coach of therapeut, als voor de cliënt zelf.

Daarnaast kan de cliënt er, na één of meerdere sessies met zijn of haar coach, ook heel goed zelf mee aan de slag gaan, waardoor er een grote mate van zelfredzaamheid ontstaat.

 

Deze trainingsdag is een introductie, waarbij je met een aantal varianten van de Sedona Methode kennis maakt. De basismethode wordt hierbij uitgebreid behandeld. Verder wordt tijdens de trainingsdag veel aandacht besteedt aan het zélf oefenen. Na deze dag kun je er al zelf mee aan de slag gaan. Het is ook goed om tussen de trainingsdagen regelmatig te oefenen met bv deelnemers uit de groep.

De methode is ook zeer goed toepasbaar bij kinderen vanaf ca 9/10 jaar en ook bij jongeren. Er zijn varianten die je op een speelse manier met ze kunt doen.

Lees hieronder verder voor meer informatie.

adventure

Doel

De trainingsdag heeft een stapsgewijze opbouw, waarbij gestart wordt met een korte theoretische inleiding, uitleg van de verschillende loslaat oefeningen, voorbeeld sessies (demo’s) en gedurende de dag veel zélf oefenen en ervaringen delen met elkaar.

Doelgroep

De training is bedoeld voor coaches, therapeuten, counsellors, trainers, (huis)artsen, voedingscoaches, psychologen, yoga-/ mindfullnes-/ meditatie-docenten, psychosociaal hulpverleners, maatschappelijk werkers en andere paramedici.

coachhuis leusden
afb leusden 2

Praktische informatie

Introductiedag: Inloop vanaf 9.30 uur met koffie/thee, het programma start 10.00 uur en eindigt rond 17.15 uur.

Deze trainingsdag is onderdeel van de 4-daagse training.
Data: Zie 4-daagse training.

Je kunt je hier aanmelden voor deze training.

Locatie:
Het Coachhuis in Leusden, midden in de natuur, bosrijke omgeving, met gratis parkeergelegenheid.

Investering:  Meer informatie hierover vind je bij 4-daagse training.

Aanmelden:  Ga naar Agenda om je aan te melden.

 

Ervaringen

Petra-1-e1498036853829

Petra van der Graaf-Ritskes

'Een training met goede afwisseling tussen theorie, demo’s en praktische oefeningen om er gelijk zelf vaardig in te worden. Na één trainingsdag al heel goed toepasbaar en ik merk gelijk hele effectieve resultaten bij mijn cliënten! Een waardevolle en inspirerende methodiek!'

Bernadette

Bernadette Hammenga

'Ik was een van de deelnemers en heb kennis mogen maken met deze methode. Hoe groots eenvoud kan zijn! Ik raad iedere coach of hulpverlener aan om deze training over de Sedona Methode te volgen bij Margot!'