Wie zijn wij

Margot Rijswijk
Life coach en trainer, gespecialiseerd in 'loslaten'

Werkzaam als (life) coach en loslaattrainer en sinds 2021 (alleen nog voor de A+O fonds trajecten) als loopbaancoach. In 2006 ben ik begonnen als zelfstandig (loopbaan)coach en in 2015 ben ik mij gaan specialiseren in het 'loslaten'. Hierbij maak ik gebruik van een éénvoudige en zeer effectieve loslaatmethode. Dit stelt je in staat om dingen los te laten, waarvan je niet dacht dat je dat kon! Ineens, zomaar..... denk daarbij aan stress, burn out klachten, laag zelfbeeld, onzekerheid, eenzaamheid, (hardnekkige) patronen, belemmerende overtuigingen, en nog veel meer....

De periode vóór 2006, ben ik ca 10 jaar werkzaam geweest als personeelsmanager bij verschillende organisaties. In deze periode is mijn interesse gewekt in wat mensen beweegt, boeit en inspireert in hun werk en hun privéleven. Ik ben getrouwd en wij hebben een dochtertje van 7 jaar.

Naast een communicatie- en p&o opleiding heb ik mij geschoold in o.a. loopbaancounseling en coaching, enneagramcoaching, NLP Practitioner en NLP Master, zuiver communiceren, transactionele analyse, EMDR, EFT, 'The Work' van Byron Katie, MIR-methode, persoonlijk leiderschap, intuïtieve ontwikkeling en ontspanningstechnieken, waaronder de zeer effectieve Sedona (loslaat)methode. In deze laatste methode geef ik sinds 2018 ook trainingen aan professionals.

Ik ben erkend/geregistreerd als loopbaan/life coach bij het Career Management Institute (CMI) en Noloc.

Malou Snel
Loopbaancoach, personal branding en recruiter

Werkzaam als loopbaancoach, met ruim 8 jaar ervaring in het recruitmentvak, waarin ik bemiddeld heb in uiteenlopende functies binnen diverse branches. Hierdoor is mijn netwerk groot en divers. Mijn stijl van werken is betrokken, enthousiast, persoonlijk en deskundig. Daarnaast ben ik doortastend, ondernemend en doelgericht. Ik heb een HBO bachelor in HRM en ik ben Noloc Jobcoach gediplomeerd.

Begeleiding van A tot Z
Werk dat bij je past, geeft energie en plezier én zorgt er voor dat je lekkerder in je vel zit! Het klinkt cliché, maar we leven maar een keer, dus waarom dan niet optimaal? Je hebt er tenslotte zelf invloed op!

Ik begeleid jou dan ook graag bij het vinden van werk dat bij jou past. Dit doen we spelenderwijs, aan de hand van verschillende opdrachten. Bij het maken van deze opdrachten krijg jij meer inzicht in jouw interesses, kwaliteiten en drijfveren. Tot slot eindig je met een onderzoeksopdracht waarin helder wordt welke baan bij jou past en kun je de mogelijkheden gaan inventariseren op de arbeidsmarkt.

Als je daar behoefte aan hebt kunnen we ook aan de slag gaan met jouw Personal Brand (weten wat je uniek maakt en onderscheidt van anderen), of praktische begeleiding bij je cv, linked In profiel en/of sollicitatiebegeleiding.

Werkzaam in de regio:
Den Haag, Utrecht, Bilthoven, Zeist, Driebergen, Woudenberg, Leusden, Amersfoort, Nieuwegein.
Staat jouw locatie hier niet bij? Ik werk ook digitaal! 

Malou

Malou foto

 

"Werk dat bij je past, geeft energie en plezier én zorgt er voor dat je lekkerder in je vel zit! Het klinkt cliché, maar we leven maar een keer, dus waarom dan niet optimaal? Je hebt er tenslotte zelf invloed op!"

Wij zijn gespecialiseerd in (life)coaching en loopbaancoaching. We werken, indien gewenst, aanvullend aan elkaar. In het intake gesprek bespreken we jouw coachvraag. Hierin onderzoeken we welke stappen/ begeleiding het beste past bij jouw coachvraag. Het kan bv zijn dat je een Loopbaantraject wilt volgen bij Malou en dat je ook regelmatig stress ervaart in je werk of op andere gebieden, of dat je een belemmerend patroon wilt doorbreken. Dan ga je bij Margot hier mee aan de slag! Op die manier vullen wij elkaar aan en haal jij het beste uit jezelf!

Voor (life)coachvragen kun je bij Margot terecht. Zij is gespecialiseerd in loslaten. Denk hierbij dan aan het doorbreken van belemmerende patronen en/of overtuigingen, onzekerheid, eenzaamheid, piekeren.

Of slecht kunnen slapen, relationele problemen (met je partner, met een collega of een familielid). Maar het kan ook zijn dat je het lastig vindt om jezelf goed te positioneren in je nieuwe rol of functie (bv als leidinggevende).

Voor loopbaanvragen en loopbaanbegeleiding kun je terecht bij Malou. Als je wilt onderzoeken wat voor werk of rol het beste bij jou past, als je heel veel leuk vindt, maar moeilijk kunt kiezen, als je meer duidelijkheid wilt over jouw volgende stap in je loopbaan, als je ondersteuning wilt bij het vinden van een nieuwe baan dmv Personal Branding of meekijken met passende vacatures.

Ieder coachtraject is maatwerk, de begeleiding kunnen we helemaal aanpassen aan jouw coachvraag.

reflect-quote-small

Als je loslaat wat niet bij je past,
schep je ruimte voor jezelf!

margot en doerak

Tarief

Picture5

 

Particulieren
Het tarief voor particulieren is €110,00 incl btw. Veel gesprekken vinden online plaats (vooral nu in deze tijd met Corona). Zodra het weer kan is live afspreken ook weer mogelijk.

Bedrijven
Het tarief voor bedrijven is op aanvraag. Ben je werkzaam bij de Rijksoverheid kijk dan eens op www.loopbaanadvies.aofondsrijk.nl, dan kun je in aanmerking komen voor subsidie tot €3.000,-

Methoden

Enneagram

Het enneagram is een fantastisch hulpmiddel tot zelfkennis. Je krijgt hiermee (beter) inzicht in o.a. je eigen patronen, drijfveren en kwaliteiten.

Lees meer

Sedona Methode

Deze loslaatmethode is een zeer effectieve manier om belemmerende gedachten, ervaringen, patronen, emoties, stress, spanningen e.d. los te laten.

Lees meer

EMDR en RDI

Dit is een effectief bewezen behandelmethode om nare ervaringen te verwerken. Met EMDR is het niet nodig om lang te praten over het verleden.

Lees meer

NLP

Vanuit een andere kijk op je leven, ga je opener naar ervaringen en naar anderen kijken en dat helpt je weerstanden te overwinnen!

Lees meer

The Work, Byron Katie

The Work is een simpel maar krachtig proces van zelfonderzoek dat je leert om jouw gedachten die  ‘lijden’ veroorzaken te herkennen en te onderzoeken.

Lees meer

MIR

De methode zorgt er voor dat het zelf helende vermogen van je lichaam weer wordt geactiveerd. Ook voor (jonge) kinderen een hele mooie methode!

Lees meer