3e dag: Goals Proces

Goals Proces, loslaten van 'the story of me' & Burn out

 

In deze Verdiepingsdag Goals Proces leer je de Sedona Methode verder eigen te maken en kun je ook je eigen ervaringen uit de praktijk, bespreken in de training.

We gaan hierbij ook werken vanuit verschillende thema's, zoals doelen bereiken (the 'goals proces'), burnout/ stress (hoe zet je de Sedona Methode in bij burnout klachten), werken met triggers die lijken te komen door 'anderen'. Verder 'eigen ruimte innemen', wat belemmert je cliënt en hoe zet je daar de Sedona Methode voor in? Maar ook het loslaten van 'the story of me', cliënten die steeds maar hetzelfde verhaal vertellen en daar niet los van lijken te komen, hiermee geïdentificeerd zijn.

Je kunt ook (van te voren) zelf thema's inbrengen waar je in je eigen praktijk regelmatig mee te maken hebt.

 

hiking-3402199

Doel

De trainingsdag heeft een stapsgewijze opbouw, waarbij gestart wordt met een korte theoretische inleiding, uitleg van de verschillende thema's en oefeningen van die dag, voorbeeld sessies (demo’s) en gedurende de dag veel zélf oefenen en ervaringen delen met elkaar.

Doelgroep

De training is bedoeld voor coaches, therapeuten, counsellors, trainers, (huis)artsen, voedingscoaches, psychologen, yoga-/ mindfullnes-/ meditatie-docenten, psychosociaal hulpverleners, maatschappelijk werkers en andere paramedici.

foto leusden 4
afb leusden 2

Praktische informatie

Verdiepingsdag: Inloop vanaf 9.30 uur met koffie/thee, het programma start 10.00 uur en eindigt rond 17.15 uur.

Deze trainingsdag is onderdeel van de 4-daagse training.
Data: zie 4-daagse training

Je kunt je hier aanmelden voor deze training.

Locatie:
Het Coachhuis in Leusden, midden in de natuur, bosrijke omgeving, met gratis parkeergelegenheid.

Investering:  Meer informatie hierover vind je bij 4-daagse training.

Aanmelden:  Ga naar Agenda om je aan te melden.