Verdiepingsdag Holistic Release

Leren 'spelen' met de loslaatvragen en Holistic Releasing

Na Introductiedag volgt de Verdiepingsdag Holistic Release, waarin je wat meer leert ‘spelen’ met de loslaatvragen van de Sedona Methode en daarnaast ga ik jullie twee andere varianten van de Sedona Methode leren: ‘Holistic Releasing’ en  ‘Diving Into’.  Doordat je meerdere varianten leert, kun je ook bij het werken met cliënten vanuit verschillende manieren een issue of probleem benaderen.

Holistic Releasing wordt o.a. toegepast bij (chronische) pijn, maar kan ook breder worden ingezet. Je werkt dan met tegenpolen bijv.: passief vs daadkrachtig, onzeker vs zeker, gelukkig vs ongelukkig, etc....

Ook deze varianten van de Sedona Methode zijn weer zeer effectief om belemmerende gedachten, ervaringen, emoties, gevoelens, stress of spanningen los te laten. Ook als je nog niet zo veel hebt geoefend is deze trainingsdag prima te volgen!

Daarnaast gaan we terugkijken op de ervaringen die iedereen heeft opgedaan met het oefenen van het geleerde uit de eerste trainingsdag, vragen bespreken en uitwisselen hoe iedereen er mee werkt op dit moment.

Lees hieronder verder voor meer informatie.

20190322_151813

Doel

De trainingsdag heeft een stapsgewijze opbouw, waarbij gestart wordt met een korte theoretische inleiding, uitleg van de verschillende loslaat oefeningen die deze dag aan de orde komen, voorbeeld sessies (demo’s) en gedurende de dag veel zélf oefenen en ervaringen delen met elkaar.

Doelgroep

De training is bedoeld voor coaches, therapeuten, counsellors, trainers, (huis)artsen, voedingscoaches, psychologen, yoga-/ mindfullnes-/ meditatie-docenten, psychosociaal hulpverleners, maatschappelijk werkers en andere paramedici.

foto leusden 4
coachhuis leusden

Praktische informatie

Verdiepingsdag: Inloop vanaf 9.30 uur met koffie/thee, het programma start 10.00 uur en eindigt rond 17.15 uur.

Deze trainingsdag is onderdeel van de 4-daagse training
Data: zie 4-daagse training

Je kunt je hier aanmelden voor deze training.

Locatie:
Het Coachhuis in Leusden, midden in de natuur, bosrijke omgeving, met gratis parkeergelegenheid.

Investering:  Meer informatie hierover vind je bij 4-daagse training.

Aanmelden:  Ga naar Agenda om je aan te melden.