Webinar Loslaten (gratis)

Wil je eens vrijblijvend kennismaken met het loslaten? Dan kun je een gratis webinar bijwonen!

Hardnekkige patronen, geblokkeerd voelen, belemmerende overtuigingen, onzekerheid, faalangst, stress, ergens in doorslaan, het gevoel vast te zitten, burnout, etc…. Word je regelmatig geremd door één van deze dingen en wil je dit graag loslaten of doorbreken?

Of wil je dit als coach, therapeut of psycholoog graag makkelijker, snel en blijvend kunnen doorbreken bij je cliënten? Meld je dan aan voor het (gratis) Webinar of (als je coach of therapeut bent) voor de 4-daagse coach opleiding Loslaten (o.a. met de Sedona Methode).

Aanmelden voor het gratis Webinar

Eénvoudig en effectief!

De Sedona (loslaat) Methode is een ontzettend mooie en effectieve methode, die ik al 8 jaar (als coach) met mijn cliënten gebruik om hen te helpen bij het loslaten van o.a. bovengenoemde belemmeringen. Ook via beeldbellen zet ik ‘m vaak in. Hij is minstens zo effectief als EMDR, maar makkelijker toe te passen en vaak sneller en (net als bij EMDR) ook met een blijvend effectief.

Gratis Webinar

Nieuwsgierig en wil je er graag meer over weten? Voor jezelf of als coach, arts, therapeut of psycholoog? Meld je dan aan voor een gratis Webinar!

Binnenkort geef ik weer een gratis Webinar. Je kunt je aanmelden als je interesse hebt, zodra ik een datum heb gepland ontvang je daarvoor een uitnodiging. Vul dan even het formulier hierboven in, dan stuur ik de uitnodiging naar je toe.