Webinar (gratis) 

Wil je eens vrijblijvend kennismaken met het loslaten? Dan kun je een gratis webinar bijwonen!

Hardnekkige patronen, belemmerende overtuigingen, onzekerheid, faalangst, stress, identificatie met lange herhalende verhalen/ thema's, burnout, etc.... Word je regelmatig geremd door één van deze dingen en wil je dit graag loslaten of doorbreken?
Of wil je dit als coach, therapeut of psycholoog graag makkelijker en blijvend kunnen doorbreken bij je cliënten? Meld je dan aan voor één van de  (gratis) Webinars of (als je coach of therapeut bent) voor de 4-daagse training.

Eénvoudig en effectief!

De Sedona (loslaat) Methode is een ontzettend mooie en effectieve methode, die ik al 6 jaar (als coach) met mijn cliënten gebruik om hen te helpen bij het loslaten van o.a. bovengenoemde belemmeringen. Ook via skype zet ik 'm vaak in. Hij is minstens zo effectief als EMDR, maar makkelijker toe te passen en vaak sneller en (net als bij EMDR) ook met een blijvend effectief.

Gratis Webinar

Nieuwsgierig en wil je er graag meer over weten? Voor jezelf of als coach, arts, therapeut of psycholoog? Meld je dan aan voor een gratis Webinar!

I.v.m. de zomer/ vakantie periode heb ik even geen Webinars gepland. Je kunt wel een opname ontvangen van het Webinar. Meld je dan even hier aan, dan stuur ik de link van de opname naar je toe.

pionnen met gezichtjes