Webinar Sedona Methode (gratis)

Wil je eens vrijblijvend kennismaken met het loslaten? Dan kun je een gratis webinar bijwonen!

Hardnekkige patronen, geblokkeerd voelen, belemmerende overtuigingen, onzekerheid, faalangst, stress, ergens in doorslaan, het gevoel vast te zitten, burnout, etc…. Word je regelmatig geremd door één van deze dingen en wil je dit graag loslaten of doorbreken?

Of wil je dit als coach, therapeut of psycholoog graag makkelijker en blijvend kunnen doorbreken bij je cliënten? Meld je dan aan voor één van de  (gratis) Webinars of (als je coach of therapeut bent) voor de 4-daagse training.

Aanmelden voor het gratis Webinar

Eénvoudig en effectief!

De Sedona (loslaat) Methode is een ontzettend mooie en effectieve methode, die ik al 8 jaar (als coach) met mijn cliënten gebruik om hen te helpen bij het loslaten van o.a. bovengenoemde belemmeringen. Ook via beeldbellen zet ik ‘m vaak in. Hij is minstens zo effectief als EMDR, maar makkelijker toe te passen en vaak sneller en (net als bij EMDR) ook met een blijvend effectief.

Gratis Webinar

Nieuwsgierig en wil je er graag meer over weten? Voor jezelf of als coach, arts, therapeut of psycholoog? Meld je dan aan voor een gratis Webinar!

Op dit moment heb ik even geen Webinars gepland. Je kunt wel een opname ontvangen van het Webinar. Vul dan even het formulier hierboven in, dan stuur ik de link van de opname naar je toe.