Training Sedona Methode

Sinds 2006 ben ik werkzaam als zelfstandig coach, loopbaancoach en trainer. Eind 2014 heb ik kennis gemaakt met de Sedona (loslaat) Methode. Ik heb hiervoor trainingen gevolgd bij Hale Dwoskin, David Ellzey en in Nederland bij Maarten Klatte (arts en International Sedona Instructor).

Direct vanaf het begin was ik gegrepen en gefascineerd door de positieve resultaten en effecten hiervan! Eerst bij mijzelf en niet veel later ook bij mijn cliënten!

Aangezien er in Nederland beperkte mogelijkheden zijn om hier in opgeleid te worden (de cursussen zijn veelal op particulieren gericht), heb ik besloten om hier zelf training in te geven.

De training is vooral bedoeld voor coaches, psychologen, artsen, therapeuten en anderen die vanuit een hulpverlenersrol werkzaam zijn.

Ik werkte regelmatig met EMDR en IEMT, om cliënten te bevrijden van belemmerende overtuigingen, ervaringen of gedachten. Sinds ik met deze loslaatmethode werk, gebruik ik EMDR en IEMT veel minder, omdat het net zo effectief is en veel makkelijker, zowel voor mij als voor mijn cliënten.

Wil je meer weten over de training?  Hieronder kun je doorklikken voor meer informatie.

Als je na het lezen nog vragen hebt, bel 06-24980009 of mail mij dan nog even margot@reflect-lci.nl

reflect-quote-small

Loslaten is een besluit.....

Gratis Webinar

Introductiedag

Verdiepingsdagen

4-daagse training

reflect-quote-small
Je BENT niet je gedachten en gevoelens.
Je HEBT gedachten en gevoelens...
en dan krijg je ineens een keuze:
houd ik ze vast of laat ik ze los?

Ervaringen

Petra-1-e1498036853829

Petra van der Graaf-Ritskes

'Trainingsdagen met goede afwisseling tussen theorie, demo’s en praktische oefeningen om er gelijk zelf vaardig in te worden. Na één dag al heel goed toepasbaar en ik merk gelijk hele effectieve resultaten bij mijn cliënten! Een waardevolle en inspirerende methodiek!'

Bernadette

Bernadette Hammenga

'Ik was een van de deelnemers en heb kennis mogen maken met deze methode. Hoe groots eenvoud kan zijn! Ik raad iedere coach of hulpverlener aan om een workshop over de Sedona Methode te volgen bij Margot!'